Zavřít reklamu

Jestli existuje jedna hra, která charakterizuje letošní léto, jsou to určitě Fall Guys. Battle royale v balení bláznivé televizní šou ve stylu Takešiho hradu si stále od rekordy lamájícího startu drží početnou hráčskou základnu, které učarovali fyzikálně přesně padající fazoláčci. Jedním z taháků hry je pro sputsu hráčů možnost upravit si kostým své postavy. Do skříně plné potenciálních převleků nyní vývojáři z Mediatonic přidávají i modrý oblek, který vás promění v ježka Sonica.

SonicGang
Nový kostým představili vývojáři ve speciálním streamu. Zdroj: Eurogamer

Pro Mediatonic jde o další ze série spoluprácí s ostatnémi slavnými značkami. Od vydání Fall Guys postupně nabízeli několik kostýmů z her od Valve včetně Gordona Freemana ze série Half-Life a pana Peabodyho z Portalu 2. Mezi přidané kostýmy se dostalo i množství postav z ostatních her od vydavatelství Devolver Digital. Zrychlený ježek však představuje první případ spolupráce s legendární Segou. Kostým bude k dispozici od zítřka.

Fall Guys minulý týden rozjeli svou druhou sezónu, ve které se některé soutěže imaginární herní šou převlékly do středověkého kabátku. Hra je k dispozici na PC a Playstation 4, kde byla součástí červencého předplatného Playstation Plus zcela zdarma.

Dnes nejčtenější

.