Zavřít reklamu

Americký herní časopis Game Informer začal na veřejnost dávkovat exkluzivní obsah ke Spider-Man: Miles Morales. Započal tím měsíc dlouhé čekání na vydání hry, během kterého se máme postupně o očekávaném dobrodružství pavoučího nováčka dozvídat nové informace. V první uvolněné ukázce se můžete podívat na prvního bosse hry, známou tvář, kterou snadno poznají všichni, kdo hráli Spider-Mana z roku 2018.

Hratelnost se od prvního dílu očividně moc neliší, dokonce i Rhino používá stále stejné útoky. Prezentovaná část je ovšem zřejmě ještě součástí tutoriálu, ve kterém bude Miles pod ochrannými křídly Petera Parkera. Během souboje vidíme problikávat soubojové nápovědy, které hráče v ukázce navádějí k použití k jedné z Milesových unikátních schopností Venom Punch.

To, že se vývojáři drží prověřené formy, určitě není na škodu. Původní hra je jednou z nejlepších exkluzivit na Playstation 4, a my jsme ji v naší recenzi také náležitě ocenili. Rozšíření s novým hrdinou v hlavní roli ale přesto do soubojového systému přidává řadu Milesových odlišností. Kromě již zmíněné Venom Punch dokáže Morales produkovat elektřinu nebo se stát na chvíli neviditelným a likvidovat tak nepřátele ze zálohy.

Kromě ukázky ze hry se vývojáři z Insomniac podělili s magazínem o pěknou řádku fantasticky vypadajících screenshotů ze hry. Ty zachycují hru ve formě, ve které bude běžet na Playstation 5 a mimo jiné odhalují i přítomnost nových oblečků pro hlavního hrdinu. Na obrázky se mrkněte v galerii pod článkem.

Spider-Man: Miles Morales vychází 12. listopadu pro Playstation 5 a Playstation 4. Verzi pro PS5 si ale nebudete moci zahrát ještě týden po zakoupení, protože samotná konzole k nám dorazí až 19. listopadu.

Dnes nejčtenější

.