Zavřít reklamu

Microsoftský Game Pass je jednoznačně tou nejvýhodnější herní službou, kterou si můžete v dnešní době předplatit. Předplatné, které má novým Xboxům, a celému hernímu ekosystému kolem nich, dát výhodu v nadcházejících konzolových válkách. A postupným přidáváním kvalitních her Game Pass dokazuje, že se mu to může povést. Jako další herní klenot totiž do služby míří populární taktická střílečka Rainbow Six Siege.

Siege pokračuje v tradici taktických FPS série Rainbow Six, které se všask nikdy nedokázaly pořádně odpíchnout od země. Až společně s představením čistě multiplayerového dílu se série stala jasným úspěchem a nemalým zdrojem zisku v portfoliu Ubisoftu. Hru si od vydání zahrálo přes šedesát milionů hráčů a vy můžete díky Game Passu být jedním z nich bez utracení jediné koruny. Raibow Six Siege bude k dispozici od čtvrtka na Xbox konzolích a na Androidu díky streamovací službě xCloud.

Minulý týden předplatné přidalo pětici her z pestrého žánrového spektra. V plánu je také přidání trojice remasterovaných her z dílen LucasArts – Day of the Tentacle, Full Throttle a Grim Fandango. Xbox Game Pass v základní variantě vyjde na 259 korun měsíčně, vyšší verze s přístupem k hernímu streamování si řekne o 339 korun každý měsíc. Víc o službě se můžete dozvědět na stránkách Microsoftu.

Dnes nejčtenější

.