Zavřít reklamu

Ubisoft představil svou novou službu Ubisoft Connect, která vznikne spojením nynějšího Uplay a Ubisoft Club. Díky ní budou nové hry od francouzského vývojáře podporovat cross-play a, co je možná důležitější, možnost přenášet dosažený herní postup mezi jednotlivými platformami. Usnadní tak hráčům přechod na novou generaci konzolí.

O velkou věc jde zejména pro hráče na Playstationu. Ten narozdíl od konkurenčního Xboxu nenabízí u všech her garantovanou možnost přesunout savy na novou konzoli. Se špatnou zprávou ohledně budoucí ztráty herního postupu na Playstationu přišly zatím například Yakuza: Like a Dragon nebo Maneater. Možností přesunout si savy budou disponovat všechny budoucí hry vydavatele.

Novou službu Ubisoft spouští 29. října společně s vydáním Watch Dogs: Legion. Služba bude dostupná na všech velkých platformách.  Podporu Connectu získá většina multiplayerových her Ubisoft v čele s Rainbow Six Siege a Division 2. Jako odškodnění za ukončení Ubisoftu Clubu, který hráče doteď odměňoval za určitě herní aktivity, poskytne hráčům zdarma všechny možné odměny z her, které nebudou novou službu podporovat. Odměn je více než tisíc.

Dnes nejčtenější

.