Zavřít reklamu

Odklady tento rok nepotkávají jen prokletý Cyberpunk 2077. Ubisoft oznámil, že si déle počkáme na připravované Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine. Obě hry se uklidí do příštího fiskálního roku, tj. do období mezi dubnem 2020 a březnem 2021. Francouzský vydavatel udává jako hlavní důvod problematický vývoj způsobený pandemií nového koronaviru.

Moderní guerillovou válku jsme měli v šestém Far Cry původně vést už 18. února, Raibow Six Quarantine nemělo oficiální datum vydání, počítalo se ale s ním ještě v období do konce příštího března. Zpoždění obou her by ovšem nemělo být tak velké. Dle Ubisoftu bysme se obou odložených her měli dočkat nejpozději v září. Za odklady prý může primárně současná krize – bez ní by hry vyšly v původních termínech.

Ubisoft má i při odložení dvou titulů stále dost nabouchaný vydavatelský plán. Ve čtvrtek vydal Watch Dogs Legion, 10. listopadu nás čeká Assassin’s Creed Valhalla a 3. prosince doplní trojici tříáčkových her Immortals Fenyx Rising. Někde mezi tahle data by se měl vklínit ještě znovuvydaný Scott Pilgrim vs the World: the Video Game. Na začátku příštího roku se dočkáme remaku Prince of Persia: Sands of Time, masivně multiplayerového Riders Republic a konečně i dlouho vyvíjeného Roller Champions.

Dnes nejčtenější

.