Zavřít reklamu

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší doplňky, které by neměl postrádat žádný fanoušek této jihokorejské značky. Všechny produkty jsou navíc nyní v předvánočním období ve slevě a mnohdy tak jde o skvělé dárky za sympatickou cenu.

Samsung Wireless Charger Trio

Bezdrátová nabíječka, která dokáže nabíjet 3 zařízení současně – například telefon, sluchátka a chytré hodinky nebo dva telefony a chytré hodinky – a to i skrze ochranný obal. Zvládá i rychlé nabíjení a disponuje také diodami, které intuitivně sdělují stav nabití zařízení.

Samsung Galaxy Buds Live

Nejnovější sluchátka z dílny Samsungu možná na první pohled připomínají fazole, ale jsou opravdu povedená. Ideální jsou především pro ty, co nemají rádi špunty, ale přesto by chtěli kompletně bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku. A jeden tip: když zadáte v košíku kód „LIS15“ můžete sluchátka koupit se slevou 823 Kč.

Samsung microSD karty

Užitečný dárek pro všechny, co potřebují rozšířit úložiště v telefonu, tabletu nebo jiném zařízení. Paměťové karty Samsung jsou teď před Vánoci za skvělou cenu a vybírat si můžete z různých kapacit. Ultrarychlá Samsung EVO Plus s kapacitou 512GB je ideální pro 4K video. Leckomu ale může stačit i karty s menší kapacitou, které stojí doslova pár korun.

Samsung Battery Pack

I powerbanka může být skvělý dárek, který nevyjde nijak draho. Samsung Battery Pack nabízí kapacitu 10 000 mAh a k tomu navíc nabízí funkci Super Fast Charging pro ultrarychlé nabíjení výkonem až 25W. A disponuje hned dvěma porty – moderním USB-C a klasickým USB-A.

Samsung Wireless Battery Pack

Stejná powerbanka jako ta výše popsaná, avšak navíc s podporou bezdrátového nabíjení. Doplnit energii tak z ní můžete nejenom telefonu, ale klidně i chytrým hodinkám od Samsungu.

PanzerGlass Spray Twice A Day

Dárek, který vás vyjde na necelé dvě stovky a v této době je více než praktický. PanzerGlass Spray Twice A Day je dezinfekční antibakteriální sprej, který zabíjí 99,999% bakterií. Je bez parfému, amoniaku, toxických látek, alkoholu nebo parabenů, takže je ideální k čištění telefonů, tabletů, chytrých hodinek nebo třeba počítačů.

Dnes nejčtenější

.