Zavřít reklamu

V pořadí druhý draft ENYAQ Hokejové Ligy se uskutečnil 2. prosince a extraligové kluby rozhodly, koho povolají do svých esport týmů. Známe kompletní soupisky, jak jste spokojeni s volbami vašeho oblíbeného klubu?

Draftu, který letos proběhl mimořádně v online podobě, se již tradičně zúčastnily všechny kluby Tipsport Extraligy, aby zvolily své další reprezentanty v nejprestižnější domácí NHL 21 lize. Netrpělivé očekávání, kdo draftuje letošní jedničku kvalifikací, rozsekla až HC Sparta Praha. Právě ona ze čtvrtého místa draftovala nejlepšího hráče kvalifikací Mariana „OiSmjan1k“ Janíka.

ilustrace1_ehl-draft

Jedničkou draftu se pak stal Jakub „AnonymousCZ91“ Novák, jehož do svého týmu povolal hradecký Mountfield. Člena vítězného týmu z minulé sezony, Radka „Kumbik“ Kumberu, pak na divokou kartu získala HC VERVA Litvínov. Jde o nejlepšího střelce minulého ročníku a hráče, jenž do litvínovské trojice přinese jak kvalitu, tak zkušenost. 

Zde nejdete přehled, jak extraligové kluby rozhodovaly a jak vypadá kompletní soupiska týmů pro nadcházející sezonu EHL. Na tomto odkazu si pak můžete znovu přehrát záznam z komentovaného draftu, v němž nechybí ani vyjádření zástupců jednotlivých klubů a hráčů samotných.

ilustrace2_ehl-draft

ENYAQ Hokejová Liga je unikátní projekt, který představuje první videoherní NHL 21 ligu v České republice, která se hraje exkluzivně na konzolích PlayStation 4. Přes online kvalifikace se každoročně vyberou nejlepší hráči, kteří se díky draftu připojí do českých hokejových klubů z Tipsport Extraligy. V play-off se utká 8 nejlepších týmů. Jejich hráči se společně poperou o finanční odměnu ve výši 150 000 Kč, zápůjčku nového elektromobilu ŠKODA ENYAQ iV na 4 měsíce a další věcné odměny.

Dnes nejčtenější

.