Zavřít reklamu

Série mobilních RPG Asdivine už vychází na mobilní zařízení delší dobu. Tyto japonské hry na hrdiny jsou pokračovateli duchvního odkazu klasických dílů Final Fantasy a jemu podobných. Nový díl s názvem Asdivine Saga nyní vyšel na všechny smartphony s Androidem a iOS a nabízí zatím nejkomplexnější náhled na léty zkoušený žánr.

Ve hře se ujmete role Vaye a družiny hrdinů, abyste přišli na kloub tajemným machinacím, které doprovázejí válku, v níž se celý herní svět znenadání nachází. Příběh vám představí množství originálních postav s unikátními charakteristikami a schopnostmi. V tahových soubojích je důležité přemýšlet o jejich správných kombinacích. Důležitou součástí bitev je i patřičná příprava. Asdivine Saga nabídne unikátní mechaniku vytváření takzvaných „spiritů“, které připojujete k jednotlivým postavám a tím jim poskytujete přístup k mocným kouzlům.

Hra se nebojí ani romantičtějších mechanik. Hlavní hrdina Vaye si v průěbhu hry budujete pomocí interakcí s ostatními sítě společenských vztahů, ze kterých se může zrodit i něco víc než obyčejné přátelství. Ať už chcete bojovat proti démonům, nebo jen zkusit sbalit všechny herní postavy, Asdivine Sagu můžete koupit na Androidu za 136,50 korun a na iOS za 149 korun.

Dnes nejčtenější

.