Zavřít reklamu

Microsoft si ve verzi herního předplatného Game Pass pro Android připravil pro své předplatitele na mobilních zařízení další hrstku zajímavých her. V únoru se jeho nabídka rozroste o zajímavou hru se společenskou dedukcí, simulátor zábavního parku s dinosaury, logickou plošinovkou hříčku, létání na obřích sokolech a poslední dobrodružství nácky nenávidějícího hrdiny.

Asi největším přírůstkem v kolekci je naposledy zmiňovaná hra, kterou je Wolfenstein: Youngblood. Zatím poslední díl série, jejíž historie sahá až na počátek osmdesátých let dvacátého století, sice nebly kritikou přijat moc dobře, v čiré zábavnosti mu to ale neubírá. Z podobného mustru je i další přídavek, The Falconeer. Ten vás posadí na hřebet obřího sokola a pošle vás do otevřeného světa, ve kterém proti sobě válčí znepřátelené frakce.

Jurrasic World Evolution vás zas posadí zpátky na zem do role manažera zábavního parku s dinosaury. V pár lte staré hře budete mít unikátní možnost geneticky upravovat prastaré vládce naší planety. Co by se mohlo pokazit? Hodně se toho určitě pokazí v Project Winter, které vás pošle do křížku se sedmi dalšími hráči a bude po vás chtít zjistit, kdo je mezi vámi zrádce. Od dramatických situací si můžete ale odpočinout v poslední přidané hře, logické plošinovce Stealth Inc. 2.

Project Winter a The Falconeer dorazí do Game Passu už 4. února. Zbytej je bude následovat o týden později 11. února.

Dnes nejčtenější

.