Zavřít reklamu

Nemůžete se dočkat nové MOBA hry, která bude místo klasických fantasy postaviček používat slavné Pokémony? Její vydání je pravděpodobně už za dveřmi. Pokémon Unite totiž v březnu spustí ve vybraných regionech svůj první veřejný beta test. Bohužel se mezi vybrané země neřadí ani Česko, ani žádná jiná evropská země. Jako armádu beta testerů si vývojáři z čínského Tencentu vybrali uživatele Androidu v Kanadě.

O hře jsme se od jejího ohlášení nic moc nového nedozvěděli. Mělo by zřejmě jít o prostý klon League of Legends, který bude nicméně využívat jako bojovníky ty nejpopulárnější Pokémony. Společně s užitím kapesních monster se vývojářům otevírají brány k nepřebernému množství dodatečného obsahu. Určitě budeme v budoucnu moci počítat se speciálními událostmi, které do hry představí nové bojovníky z množiny stovek dostupných Pokémonů. Tím se hra bude pravděpodobně podobat Pokémon Go, které je překvapivě stále jednou z nejvýdělečnějších mobilních her na světě.

Pokud půjde vše podle plánu a beta testování v Kanadě nepřekáží nějaká nečekaná událost, měla by se postupně beta verze hry dostat i do dalších regionů. Kdy, nebo jestli vůbec, se dočkáme my si netroufáme odhadnout. Plná verze hry by každopádně měla dorazit někdy v průběhu tohoto roku.

Dnes nejčtenější

.