Zavřít reklamu

Fanoušci herní série Final Fantasy budou mít na smartphonech v dohledné době hned dva důvody k radosti. Vývojáři ze Square Enix totiž oznámili, že na mobilní zařízení chystají hned dva zajímavé kousky, jejichž vydání mají naplánované konkrétně na letošek a rok 2022. Jednat se přitom má o dva zcela odlišné tituly. 

Prvním titulem, který na smartphony dorazí, má být Final Fantasy VII: The First Soldier. Jednat se má konkrétně o akční Battle Royale hru odehrávající se v Midgardu před událostmi původní hry. Těšit se můžete na kouzla a spousty jiných nadpřirozených schopností, které budete využívat v boji proti vašim multiplayerovým protivníkům ve velkých arénách. Co se pak týče druhého titulu, ten nese označení Final Fantasy VII: Ever Crisis, jeho vydání se plánuje až na rok 2022 a dle dostupných informací se má jednat o ryze singleplayerový titul, který by měl zahrnout celou časovou osu Final Fantasy VII. O zábavu by tedy mělo být postaráno. 

Přestože přesná data vydání zatím známá nejsou, velmi potěšující zprávou je to, že v obou případech má jít o tituly distribuované zcela zdarma s možnostmi vylepšit si herní zážitek pomocí mikrotransakcí. Pokud jste tedy fanoušky Final Fantasy i vy, máte se rozhodně na co těšit. 

Dnes nejčtenější

.