Zavřít reklamu

Kdo by neznal hity legendární rockové kapely Queen? Dodnes je slyšíme na takřka každém sportovním utkání, hlavně na těch, co z vítězů udělají pravé šampióny. Nyní se skupina vrací jako hlavní tahák nové mobilní hry Queen: Rock Tour. Ta vám nabídne společně se slavným uskupením procestovat svět a zahrát si dvacet jejich nejslavnějších písniček.

Hra funguje na stejném principu jako takový Guitar Hero. Samozřejmě jen nemáte v ruce plastovou kytaru. V průběhu vystoupení k vám přijíždějí tlačítka, jež musíte ve správný moment zmáčknout. Z míry vaší úspěšnosti se pak bude odvíjet věrnost podání hrané skladby. Hra z hlediska hratelnosti více nenabízí, ale jak určitě víte z vlastní zkušenosti, správně vyvinutá rytmická hra dokáže zabavit na hodně dlouhou dobu.

Za hraní na koncertech budete postupně získavat možnost zakoupit si nové kostýmy a pózy pro členy skupiny. Další motivací pro opětovné rozehrání jednotlivých písní jsou fotky Queenů z jejich oficiálního archivu. Queen: Rock Tour můžete stahovat zdarma již nyní. Je dostupná jak na Google Play, tak na App Storu.

Dnes nejčtenější

.