Zavřít reklamu

Máte-li rádi monstrum jménem Godzilla, následující řádky vás zcela určitě nadchnou. Vývojáři z TOHO Games totiž chystají na smartphony novou hru, ve které bude Godzilla právě jednou z hlavních hvězd. Titul byl sice zatím zahalen tajemstvími, ty však vzala po dnešním vydání prvního traileru za své. Pustit si jej můžete níže. 

Jak můžete v traileru sami vidět, z hlediska grafického zpracování se sice o úchvatnou podívanou tak úplně nejedná, přesto však vypadá hra víc než zábavně. Jednat by se totiž mělo o tahovou strategii, ve které budete coby vůdce týmu příšer ve městech bojovat proti jiným monstrům s jediným cílem – vymýtit je a zajistit si tak přežití. Kromě Godzilly se pak můžete těšit třeba na Biollante, Minillu, Rodana, Gigana a další známé monstra této herní série. 

Kdy přesně se titul dostane na telefony sice vývojáři neoznámili, avšak vzhledem k tomu, že pro Japonce, pro které je tato tématika více než blízká, již spustili předběžnou registraci do titulu, je velmi pravděpodobné, že nás od jeho launche již příliš dlouhá doba nedělí. 

Dnes nejčtenější

.