Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi fanoušky golfu, následující řádky vás zcela určitě potěší. Na smartphony totiž míří novinka z dílny vývojářů z Neowiz. Řeč je konkrétně o titulu Golf Inpact, který zaujme jak svou líbivou grafikou, tak hratelností či svým zasazením. 

Ve hře si budete moci zahrát na těch nejlepších hřištích v New Yorku, Paříži, na Maledivách nebo na Fidži, přičemž na každém hřišti vás bude moci kromě terénu překvapit i počasí v čele s mlhou, deštěm či větrem. Vaším úkolem pak bude samozřejmě projít hřištěm co možná nejlépe a pomoci tak svému klubu, který budete reprezentovat, ve zlepšování. Ale pozor, právě výběr klubu mění vaše atributy a je tedy velmi důležité zvolit si ten pravý co možná nejcitlivěji. 

Jak již bylo zmíněno výše, kromě hratelnosti je u titulu třeba vyzdvihnout i grafiku, která se skutečně velmi povedla. Super je navíc i to, že se vývojáři cachají tím, že u hry počítají s dlouhodobou podporou i nejrůznějšími herními přídavky, díky které bude velmi dlouho zábavná. Třešinkou na dortu je pak to, že je zdarma, byť jako již tradičně s mikrotransakcemi. Už kvůli tomu by proto byla škoda jí nedat šanci. Stahovat můžete Golf Impact jak z App Store, tak Google Play. 

Dnes nejčtenější

.