Zavřít reklamu

Netradičních simulátorů není nikdy dost. Přesně to si pravděpodobně řekli vývojáři ze studia emfinite, kteří dnes oznámili svůj chystaný počin Thounsand Lives, který hodlají vydat na PC a smartphony v průběhu příštího roku. Zahrajete si v něm na život.

Ano, čtete správně. V titulu Thousand Lives si zahrajete na život, konkrétně pak za život tisíce lidí, kdy život každého jednoho z nich bude trvat ve hře pouhé dvě hodiny. A vy jej budete mít prožít a směřovat tak, jak se vám bude líbit – avšak jen po výše vymezený čas. Ve výsledku si tak možná díky hře uvědomíte, jak moc je život pomíjivý lidský život je. Víc detailů nicméně o hře zatím neznáme, jelikož je její vydání stále poměrně dost daleko. 

Kromě data vydání není zatím jasné ani to, zda bude titul zpoplatněn či nikoliv. Nicméně vzhledem k jeho charakteru se zdá být poměrně pravděpodobné, že si za něj vývojáři nebudou účtovat nic, respektive nic na přímo. Pokud totiž bude zdarma, zcela určitě se v něm objeví reklamy. Nechme se však překvapit. 

Dnes nejčtenější

.