Zavřít reklamu

Máte rádi raketoplány? Pak vás následující řádky zcela určitě nadchnou. Vývojáři ze SkyTale Studios totiž oznámili, že na iPhony pošlou svůj oblíbený androiďácký a počítačový titul F-Sim Space Shuttle 2, ve kterém je vaším hlavním cílem přistát s raketoplánem.

Titul se těší mezi fanoušky kosmonautiky, ale i simulátorů velké oblibě díky tomu, že je graficky velmi povedený a zároveň věrně simuluje ovládání raketoplánu a jeho navádění na přistávací dráhu. Jasně, bavíme se stále o mobilní arkádě, ale rozhodně se nejedná o kousek, který byste hráli stylem držet jedno tlačítko a ve správnou chvíli stisknout druhé. Vše je totiž mnohem náročnější a pokud při přistání selžete, raketoplán nemilosrdně odsoudíte k explozi. Rozhodně tedy není o co stát. 

Pokud vás tedy podobný kousek láká, počítejte s jeho příchodem do App Store na začátku srpna. Oceněný bude na 99 Kč, což sice není na mobilní hru úplně málo, ale vzhledem ke hratelnosti a grafice není rozhodně od věci tuto částku utratit. Budete za ní totiž skutečně nadšeni. 

Dnes nejčtenější

.