Zavřít reklamu

Vývojáři z Boltrend Games stojící například za RPG Disgaea či tituly Atelier Online nebo Idola Phantasy Star Saga dnes oznámili vydání nového kousku. Jednat se tentokrát bude o psí simulátor s názvem My Dog, ve kterém budete mít za úkol jediné – vychovat štěně v hodného psíka. 

https://www.youtube.com/watch?v=KwNoFUHRxdg

Ve hře, která je již zdarma dostupná v App Store a Google Play, budete mít na výběr z více než šedesáti druhů psů, které si můžete vychovat a později vycvičit. Nechybí samozřejmě možnosti nejrůznějších přizpůsobení ve formě oblečků a tak podobně. Volnou ruku budete mít dokonce i při tvorbě jeho domova, avšak ten nebude ve výsledku až tak důležitý. Hra totiž podporuje AR režim, díky kterému se můžete se svým pejskem například fotit, což je rozhodně zajímavá funkce. 

Titul se však samozřejmě netočí jen kolem strohého učení povelů a odměňování psíka pamlsky. K dispozici je totiž rovněž i celá řada her, které si můžete se svým čtyřnohým parťákem zahrát a tím jej jednak zabavit a jednak opět vycvičit. Psíci navíc rostou pomalu, takže budete mít dobrou zábavu na dlouhou dobu. Jste-li tedy příznivci podobných titulů, určitě dejte novince My Dog šanci. 

Dnes nejčtenější

.