Zavřít reklamu

Společnost Western Digital před několika lety představila svoji produktovou řadu WD_Black určenou pro hráče. Produkty z této řady si vzápětí získaly velkou oblibu v hráčské komunitě, která tuto produktovou řadu začala vnímat jako samostatnou značku herních produktů. Marketingový manažer společnosti Western Digital, Ruben Dennenwaldt, proto odpověděl na několik zásadních otázek.

Ruben Dennenwaldt Western Digital

Je WD_Black vnímán hráčskou komunitou již jako nová značka?

Snažíme se o to a jde nám to. Kdekoli představíme produkty WD_Black jako samostatnou značku herních produktů, jsme mezi hráči dobře přijati a máme na produkty WD_Black pozitivní ohlasy. Stále ale pokračujeme v budování povědomí o značce a šíři jejích produktů. Jsme vždy rádi, když nám hráči poskytují o našich produktech zpětnou vazbu a ceníme si jejich názorů.

Je SSD disk WD_BLACK SN850 NVMe doporučován pro dodatečné rozšíření interní paměti u konzolí PS5?

Ano, všechny modely SSD disku WD_BLACK SN850 NVMe ve variantě s chladičem (500 GB/1 TB/2 TB) splňují dané požadavkyspolečnosti Sony a je oficiálně potvrzeno, že tyto disky spoluprací s konzolemi PlayStation 5 a jsou kompatibilní se slotem M2. Jen jednu poznámku. Pro PlayStation 5 je vyžadována verze softwaru 21.02-04.00.00 a vyšší. Je důležité, že dokážeme splnit požadavky na výkon a nabízet SSD s dobrým řízením teplot při zahřívání pomocí integrovaného chladiče, a zajistit tak ten nejlepší zážitek z hraní her.

Jaké další možnosti nabízí SSD disk WD_Black SN850 NVMe? Je možné jej využít pro upgrade herní sestavy?

Rozhodně ano, WD_BLACK SN850 NVMe SSD umožňuje vylepšit herní stroj, ať už je to PC nebo konzole. K dostání je v kapacitách až 2 TB, což zajistí dostatek prostoru pro uložení oblíbených her a pro pořízení her nových. Disk využívá technologii 3D NAND, která zajišťuje spolehlivost a odolnost, které jsou potřeba pro nepřetržitý výkon na profesionální úrovni. Skvělé rychlosti čtení a zápisu dat (7 000 MB/s čtení, 5 300 MB/s zápis) umožňují plynulé hraní a poskytují rozhodující výhodu nad soupeři ve hře.

Jaké jsou hlavní rozdíly mezi SSD disky WD_Black SN850 NVMe a WD_Black SN750 SE NVMe?

Ten druhý jmenovaný disk, WD_BLACK SN750 SE, je na trhu proto, aby umožnil větší dostupnost technologie PCIe Gen4 mezi hráči her, kteří svůj počítač využívají nejen k hraní, ale také ke každodenní práci. Pokud chcete těžit z výhod technologie PCIe Gen4, pak je WD_BLACK SN750 SE dobrou volbou pro upgrade vašeho počítače, a zajistí požadovaný nárůst úložné kapacity a výkonu. Naproti tomu WD_BLACK SN850 NVMe SSD je určen pro hráče s profesionálními ambicemi, kteří chtějí ten nejvyšší možný nárůst výkonu. Oba tyto SSD disky poskytnou vašemu počítači nebo notebooku přednosti technologie PCIe® Gen4 a nebudete muset čekat, až se hry nové generace načtou a spustí. Jak bylo uvedeno výše, disk dosahuje neuvěřitelných rychlostí čtení i zápisu, takže naskočíte do hry rychleji. Disk navíc dosahuje hodnot 1 000 000 IOPS (vstupně-výstupních operací) pro plynulý zážitek při hraní her s vysokou rychlostí odpovědi systému a potřebným výkonem.

Jaký je osobně váš nejoblíbenější produkt WD_Black a proč?

Jsem velkým fanouškem externího SSD disku WD_Black D30. Skvělý, štíhlý design disku, který vypadá tak skvěle vedle mých konzolí PS5 a XBOX Series X. Disk poskytuje jedinečný výkon a bezproblémové připojení, přináší 2 TB úložné kapacity pro sbírku mých her a záznamů jedinečných okamžiků při hraní.

WD_Black_D30_produkt
Jaké novinky může herní komunit očekávat v roce 2022? Uvedete na trh nové produkty WD_Black?

Zatím nemohu zveřejnit žádné detailní informace o nových produktech, ale mohu potvrdit, že rok 2022 bude pro značku WD_Black rokem zajímavým. Máme naplánováno několik novinek, které dále rozšíří produktové portfolio a nabídnou nová jedinečná řešení pro všechny hráče.

en_us-WDBlk-D50-SSD-Lifestyle-Img-Environment-with-headphones_1

Dnes nejčtenější

.