Zavřít reklamu

Herní pecky v našich online casinech

Komerční sdělení

12. 5. 2024    

Příznivci hazardní zábavy mají u nás na výběr ze široké nabídky online casin a ještě větší nabídky her. To je jistě skvělá zpráva. Někdy ale může být složité vybrat si tu pravou. Ačkoliv žádný stoprocentní tip na výběr té nejzábavnější hry neexistuje, neboť „sto lidí, sto chutí“, některé sloty jsou natolik zajímavé a oblíbené, že za vyzkoušení rozhodně stojí. Zkuste třeba tyhle.

Za poklady Aztéků i ovocným road tripem

Výherní automaty s historickou tématikou se těší mezi hráči velké oblibě. Jedním takovým je hra Aztec Jaguar, kterou má ve své nabídce např. české casino Grandwin. Tento automat plný aztéckých symbolů, které doplňuje jaguár či válečník s funkcí Wild symbolu dokáže vykouzlit atmosféru středoamerické džungle raz dva. A když k tomu přidáte bonusovou hru v podobě volných zatočení, o zábavu máte na tomhle pětiválci postaráno.

Není pochyb o tom, že jedinou pravou klasikou jsou mezi výherními automaty ty ovocné. Ve výčtu zajímavých her proto nějaké to ovoce chybět nesmí. Zajímavým mixem mezi tradiční podobou ovocného automatu a tematickým slotem je hra Retro Wheels. Na pozadí tohoto pětiválcového automatu je stylizovaná čerpací stanice někde v americké pustině i jeden pravý americký koráb silnic. Pokud máte rádi jednoduché hry s tradičními symboly a příchutí benzínu, je to hra pro vás.

Česká pohádka i severská legenda

Vývojáři nových herních slotů mívají nejrůznější nápady. Jedním z těch nejzajímavějších je převedení takové české pohádkové klasiky jako je Čert a Káča do herní podoby. Tuto hru najdete v portfoliu Betana a už kvůli jejímu originálnímu námětu se vyplatí si jí zahrát. Ze zajímavých prvků a funkcí této hry stojí určitě za zmínku expandující Wild symbol, který má navíc funkci násobitele. Se svými třemi válci a standardními herními prvky patří jinak Čert a Káča spíše k jednodušším slotům, svým tématem bude ale blízký mnoha hráčům.

Automat Treasures of Asgard míří na milovníky severských legend a mýtů. S touto hrou se podíváte mezi drsné Vikingy a na pěti válcích se vám budou před očima protáčet nejrůznější severská božstva. Ani ta ale naštěstí nepohrdnou pomocí Wild symbolu s násobitelem nebo Scatter symbolu schopného věnovat hráči bonusovou hru v podobě deseti volných zatočení. Krutá severská zima se díky tomu bude snášet o poznání lépe.


18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Foto: depositphotos.com, welcomia