Zavřít reklamu

Efektivní skartace dat

Komerční sdělení: Pro situace, kdy je třeba data bezpečně skartovat a zabránit jejich zneužití, přináší SpyShop24.cz efektivní a standardizovaná řešení. Data je možné skartovat mechanickou destrukcí nosičů nebo využít magnetickou indukci. Demagnetizátor ProDevice ASM240 s inovativní technologií PPMS Toto zařízení bezpečně maže data pomocí magnetického pole o síle 22 000 Gaussů. Na kompletní odstranění dat z jednoho […]

17. 5. 2024    

Komerční sdělení: Pro situace, kdy je třeba data bezpečně skartovat a zabránit jejich zneužití, přináší SpyShop24.cz efektivní a standardizovaná řešení. Data je možné skartovat mechanickou destrukcí nosičů nebo využít magnetickou indukci.

Demagnetizátor ProDevice ASM240 s inovativní technologií PPMS

Toto zařízení bezpečně maže data pomocí magnetického pole o síle 22 000 Gaussů. Na kompletní odstranění dat z jednoho nosiče potřebuje 5 sekund. ProDevice ASM240 podporuje technologii PPMS (Pre-Paid Management System) pro plánování a řízení pracovních cyklů mazání dat. Vedle síťového režimu je k dispozici dedikovaná aplikace, která umožňuje monitorovat aktivity demagnetizátoru a vytvářet detailní reporty o zničení dat. Demagnetizátor ProDevice ASM240 z nabídky SpyShop24.cz splňuje normy ISO 27001 a je nutným vybavením všech organizací a firem s povinností nebo závazkem skartovat data. Celý proces skartace je možné volitelně monitorovat i vestavěnou kamerou (řešení není součástí základní nabídky). ProDevice ASM240 bezpečně odstraňuje data z nosičů jako jsou pevné disky (2,5″ a 3,5″), paměťové karty, datové pásky, VHS, diskety, audio a video kazety. V nabídce SpyShop24.cz je i „pomalejší“ model ASM120 s obdobnými parametry, který ničí data magnetickým polem o síle 11 000 Gaussů během 30 sekund.

Skartovače pevných disků a datových médií ProDevice řady OMS

Data lze skartovat i kompletní mechanickou destrukcí nosičů. Pro tento případ je v nabídce SpyShop24.cz řada skartovačů ProDevice OMS. Nejvýkonnější model OMS900 pomocí motoru s výkonem 3,75 kW a kalených řezacích nožů mechanicky destruuje nosiče dat včetně tabletů a mobilních telefonů na velikost odpadních proužků o šířce pouhých 5 mm podle typu nosiče. Skartovač je možné volitelně vybavit záznamovým systémem se čtyřmi kamerami pro monitorování procesu likvidace a práce obsluhy. Skartovače ProDevice OMS z nabídky SpyShop24.cz jsou standardním řešením pro všechny společnosti, firmy a instituce, které pravidelně likvidují digitální nosiče s dodržením skartační lhůty nebo se přímo zabývají skartováním citlivých dat.

Mobilní skartovač ProDevice MMD360+

Nejjednodušším a stále účinným řešením, které splňuje normy DMS 2008/A, DIN 66399 a ISO/IEC 21964/ H3/T1/ E 1, je mobilní pákový skartovač ProDevice MMD360+. Tento skartovač dokáže mechanicky zničit nosiče dat a také mobilní telefony, tablety a notebooky. Zařízení nevyžaduje napájení, je snadno transportovatelné a obsluha je jednoduchá.  Mobilní skartovač ProDevice MMD360+ z nabídky SpyShop24.cz je mimořádně odolné a robustní zařízení. Součástí dodávky jsou dva moduly s výměnnými hroty.

„Zařízení pro likvidaci dat ProDevice z nabídky internetového obchodu SpyShop24 přinášejí jistotu bezpečné likvidace dat, respektive nosičů dat,“ komentuje Přemysl Lezianka, technický poradce SpyShop24.cz, a dodává: „Skartace dat pomocí produktů ProDevice představuje ultimátní řešení. Data jsou odstraněna bez možnosti opravy nebo obnovení.“

Cena a dostupnost:

Produkty ProDevice pro skartaci dat dodává na český trh internetový obchod Spyshop24.cz. V nabídce jsou:

Demagnetizátor ProDevice ASM240 a ASM120, mechanický skartovač ProDevice OMS 130, OMS 500 a OMS 900 a mobilní pákový skartovač ProDevice MMD360+. Cena jednotlivých produktů podle konfigurace na vyžádání.