Zavřít reklamu

MS Office 2021 Pro už od 17.25€? Nejlepší výprodej první poloviny letoška je tu!

Komerční sdělení: Připravte se na vzrušující nákupní dobrodružství, protože Godeal24 vám od 27. května do 9. června představí očekávaný velký pololetní výprodej! Připojte se ke Godeal24, protože Godeal24 spouští vzrušující nabídky na širokou škálu kvalitních licencí MS. Pojďme se ponořit do všech lákavých detailů, díky nimž je tento výprodej opravdu vzrušující! Rozlučte se s předplatným […]

30. 5. 2024    

Komerční sdělení: Připravte se na vzrušující nákupní dobrodružství, protože Godeal24 vám od 27. května do 9. června představí očekávaný velký pololetní výprodej! Připojte se ke Godeal24, protože Godeal24 spouští vzrušující nabídky na širokou škálu kvalitních licencí MS. Pojďme se ponořit do všech lákavých detailů, díky nimž je tento výprodej opravdu vzrušující! Rozlučte se s předplatným kancelářských balíků. Získejte doživotní přístup ke kancelářskému balíku Office 2021 Pro za pouhých 27,25 €. Pokud máte doma více počítačů nebo je sdílíte s rodinou, doporučujeme vám zakoupit balíček Office 2021 Professional pro 5 počítačů, cena Office 2021 Professional je pouhých 17,25 €/PC. Upravujte dokumenty, vytvářejte působivé tabulky a navrhujte projekty. Microsoft Office 21 vám umožní popustit uzdu vaší kreativitě a uskutečnit jakýkoli nápad. Chcete-li se vyrovnat vynikajícímu balíku produktivity, vydejte 13,25 € a získejte legální klíč Windows 11 Professional! Verze Pro klade na první místo pohodlí a přizpůsobuje ovládání počítače běžným i firemním uživatelům. Udržujte svůj počítač aktualizovaný přechodem na nejrychlejší a nejbezpečnější verzi systému Windows. Další slevy o licence MS, až 60% sleva! Godeal24 doufá, že si každý uživatel může užívat efektivní, časově úsporné, spolehlivé a časově nenáročné nakupování! Obraťte se na tým zákaznického servisu 7/24, dokud potřebujete pomoc!

Nakopněte svou produktivitu za super cenu!

Windows 11 Pro lze nyní sehnat za pakatel!

Získejte svůj cenově zvýhodněný balíček ještě dnes! (slevový kód „SGO62„)

50% slevy na další Windows softwary! (coupon code „SGO50„)

Množstevní slevy nesmí chybět!

Další užitečné nástroje v akci:

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com