Zavřít reklamu

Chytré zámky Welock: Špičková technologie, design i bezpečí

Komerční sdělení:

13. 6. 2024    

Už žádné hledání klíčů! Chytré zámky Welock vám zpříjemní život a zajistí komfortní a bezpečný domov. Odemkněte dveře otiskem prstu, PIN kódem, RFID kartou nebo jednoduše pomocí chytrého telefonu. Nyní navíc můžete v rámci speciální akce ke Dni otců získat tyto zámky za ještě výhodnější cenu.

Toužíte po domově, kam se budete vracet s úsměvem na tváři a bezstarostným pocitem bezpečí? Pak je pro vás ideální chytrý zámek Welock! Zapomeňte na hledání klíčů a stresující zamykání dveří. Díky Welocku se otevírání stane hračkou a váš domov se promění v chytrou oázu komfortu a technologií.

Výhody chytrých zámků Welock:

  • Bezklíčové odemykání: Odemkněte dveře pouhým dotekem, PIN kódem, otiskem prstu nebo mobilem. Už žádné ztrácení klíčů a stresující hledání!
  • Automatické zamykání: Mějte jistotu, že váš domov je vždy bezpečně uzamčený. Chytré zámky Welock se automaticky zamknou po zavření dveří.
  • Historie přístupů: Sledujte, kdo a kdy vstupoval do vašeho domova. Mějte vždy přehled o aktivitách a zajistěte maximální bezpečnost.
  • Inteligentní propojení: Propojte chytrý zámek Welock s vašimi chytrými zařízeními a vytvořte komplexní systém zabezpečení. Ovládejte dveře na dálku, aktivujte alarmy nebo dostávejte upozornění na návštěvu.

Modely chytrých zámků Welock

Welock Touch41

Užijte si komfortní a bezpečné bydlení s chytrým zámkem Welock Touch41! Tento moderní zámek vám umožní odemknout dveře otiskem prstu, RFID kartou nebo chytrým telefonem. Zapomeňte na hledání klíčů a užijte si bezklíčové odemykání, které vám zpříjemní život a zajistí maximální pohodlí.

Welock Touch41 se vyznačuje elegantním minimalistickým designem, který se skvěle hodí do moderních interiérů. Zámek je vybaven OLED displejem, který zobrazuje stav baterie, nastavení a upozornění. Díky výdrži baterie až 8-10 měsíců se nemusíte starat o časté nabíjení.

Cena: 132 eur s kódem FD57 ke dni otců.

Welock SECBN51

Hledáte chytrý zámek, který zvládne i ty nejnáročnější podmínky? Welock SECBN51 je ideální volbou pro silnější dveře (30-70 mm) a nabízí maximální odolnost a bezpečnost pro váš domov. Vyrobený z nerezavějící oceli a zinkové slitiny, odolá i milionům uzavření a zaručí vám bezproblémový provoz po mnoho let.

Welock SECBN51 se pyšní elegantním designem, který se hodí do moderních i klasických interiérů. Zámek je vybaven funkcí automatického zamykání, takže se nemusíte obávat, že byste dveře omylem nechali odemčené. Navíc umožňuje odemykání otiskem prstu, RFID kartou nebo PIN kódem, čímž vám zpříjemní život a zajistí maximální pohodlí.

Cena: 109 eur s kódem FD40 ke dni otců.

PCB 41Welock Electronic Smart Door Lock Cylinder

Hledáte chytrý zámek, který je ideální pro Airbnb a pronájmy? Welock PCB41 je tou pravou volbou! Tento zámek vám usnadní správu ubytování a zajistí maximální pohodlí pro vaše hosty. Díky možnosti vytvářet dočasná hesla a sledovat historii přístupů budete mít vždy přehled o tom, kdo a kdy váš byt navštívil. Welock PCB41 se snadno instaluje bez nutnosti vrtání a je kompatibilní s dveřmi o tloušťce 50-100 mm. Ovládat ho můžete pomocí mobilní aplikace pro iOS a Android, takže budete mít svůj domov pod kontrolou odkudkoli na světě.

Při výběru chytrého zámku zvažte:

  • Způsob odemykání: Otisk prstu, PIN kód, RFID karta, mobilní aplikace?
  • Počet uživatelů: Kolik lidí bude zámek používat?
  • Integrace s chytrou domácností: Chcete zámek propojit s jinými chytrými zařízeními?

Chytré zámky Welock představují ideální řešení pro všechny, kteří touží po moderním, komfortním a bezpečném bydlení. Díky široké škále funkcí a snadnému ovládání se stávají nepostradatelným pomocníkem v každodenním životě. Vstupte do chytré éry bydlení s Welock a užijte si bezstarostný domov plný pohodlí a inovativních technologií.