Zavřít reklamu

Toto příslušenství Belkin je jako stvořené pro vaše prázdninové dobrodružství

Komerční sdělení: Pořiďte si snadné bezdrátové nabíjení, kvalitní audio a další příslušenství. Sluchátka SoundForm s potlačením šumu a bezdrátová sluchátka přes uši nabízejí vysoce věrný poslech a zároveň vám umožní slyšet a být slyšet při hovorech. Používejte powerbanky, produkty pro nabíjení více zařízení a audio vhodné pro děti. Pokud cestujete s více zařízeními, zvažte nabíječky […]

24. 6. 2024    

Komerční sdělení: Pořiďte si snadné bezdrátové nabíjení, kvalitní audio a další příslušenství. Sluchátka SoundForm s potlačením šumu a bezdrátová sluchátka přes uši nabízejí vysoce věrný poslech a zároveň vám umožní slyšet a být slyšet při hovorech.

Používejte powerbanky, produkty pro nabíjení více zařízení a audio vhodné pro děti. Pokud cestujete s více zařízeními, zvažte nabíječky s více porty USB-C nebo kombinací portů USB-C a USB-A, abyste mohli nabíjet zařízení všech současně.

Zůstaňte nabití, mějte svá zařízení připojená a nikdy nezmeškejte žádný hovor. Tedy pokud nechcete. Když léto znamená služební cestu, oceníte kompaktní a lehkou nabíječku, kterou snadno sbalíte do zavazadla. Přenosné rozbočovače pomohou z vašeho notebooku vytvořit výkonnou pracovní stanici vhodnou na cesty.

Belkin produkty lze zakoupit například zde

Belkin BoostCharge – magnetická bezdrátová power banka 5K se stojánkem

Přenosná magnetická bezdrátová powerbanka 5K + stojánek poskytuje vašemu iPhonu bezpečný 7,5W bezdrátový nabíjecí výkon bez kabelů a nutnosti připojení ke zdroji napájení. Rozkládací stojánek nabízí pohodlný a hands-free způsob, jak během nabíjení streamovat nebo vést videohovory.

Belkin SoundForm Pulse – sluchátka s potlačením okolního šumu

Vychutnejte si vysoce věrný zvuk a prémiové funkce. Tři mikrofony v každém náušníku s technologii Hybrid ANC (Active Noise Cancelling), která ztiší rušivé vlivy okolí.

Belkin BoostCharge Pro – bezdrátová nabíjecí podložka 3 v 1 s podporou MagSafe 15 W

Nabíjejte svá zařízení Apple rychleji a pohodlně pomocí nabíjecí podložkou s magnetickým rychlonabíjecím modulem pro Apple Watch Series 7, 8, 9 a technologií MagSafe pro modely iPhone 15, 14, 13 a 12.

Belkin USB-C Multimedia Hub – multimediální rozbočovač s USB-C

Díky kompaktním rozměrům a robustní konstrukci můžete tento dokovací rozbočovač USB-C snadno vzít kamkoli s sebou, stačí ho hodit do tašky a vyrazit.