Zavřít reklamu

Už vás nebaví ztrácet klíče a neustále se obávat o bezpečnost vašeho domova? S chytrými zámky Welock získáte klid a pohodlí, které hledáte. Odemkněte dveře pouhým dotykem prstu, pomocí telefonu nebo PIN kódu. Díky nejmodernějším technologiím budete mít svůj domov pod kontrolou 24/7, aniž byste museli nosit klíče.

Náš domov je pro nás vším. Proto je přirozené, že chceme mít jistotu, že je bezpečný. Chytré zámky Welock přinášejí do světa zabezpečení domů revoluční změnu. Díky nim můžete zapomenout na starosti spojené se ztrátou klíčů nebo obavami, zda jste pořádně zamkli dveře.

Proč si vybrat právě chytrý zámek Welock?

Společnost Welock se zaměřuje na to, aby vám poskytla nejen moderní design, ale především maximální bezpečnost a pohodlí. Chytré zámky Welock vám nabízejí:

  • Maximální bezpečnost: Sledujte, kdo a kdy vstoupil do vašeho domu, a mějte přehled o všech aktivitách.
    Pohodlí na dosah ruky: Odemkněte dveře pouhým dotykem prstu, pomocí telefonu nebo PIN kódu.
    Flexibilita: Vytvářejte dočasné kódy pro hosty nebo členy rodiny a sledujte jejich pohyb.
    Integrace do chytré domácnosti: Spojte zámek s dalšími chytrými zařízeními a ovládejte svůj domov na dálku.

Na následujících řádcích se dozvíte více o tom, jak chytré zámky Welock mohou zlepšit váš život a zabezpečit váš domov.

Welock Touch41

Welock Touch41 je dokonalou symbiózou elegance a funkčnosti. Jeho minimalistický design se skvěle hodí do moderních interiérů a zároveň skrývá pokročilé technologie. Díky velké kapacitě pro uložení otisků prstů a RFID karet je ideální pro větší rodiny nebo prostory, kde je potřeba zajistit přístup více osobám. OLED displej poskytuje přehledný a intuitivní rozhraní, které umožňuje snadné ovládání všech funkcí zámku. Ať už potřebujete zjistit stav baterie, změnit nastavení nebo si prohlédnout historii přístupů, Welock Touch41 vám vše podá na stříbrném podnose.

Zámek Welock Touch 41 zakoupíte zde.

Při zadání kódu AHS57 vás vyjde jen na 132 eur.

Welock SECBN51

Welock SECBN51 je zámek navržený pro ty, kteří hledají spolehlivost a odolnost. Jeho robustní konstrukce z nerezové oceli a zinkové slitiny zaručuje dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zámek je vhodný pro širokou škálu dveří, ať už máte dveře o tloušťce 30 nebo 70 mm. Díky svému elegantnímu designu se hodí do jakéhokoli interiéru a zároveň poskytuje maximální bezpečnost. Jeho odolnost proti prachu a stříkající vodě (IP54) a ochrana proti elektrostatickému výboji zaručují, že váš domov bude vždy dobře zabezpečen.

Zámek SECBN51 zakoupíte zde.

Při zadání kódu AHS57 vás vyjde jen na 132 eur.

PCB41

Welock PCB41 je chytrý zámek, který je ideální pro všechny, kteří potřebují flexibilní řešení pro správu přístupu. Ať už provozujete Airbnb, máte pronájem nebo potřebujete často poskytovat přístup různým osobám, tento model vám nabízí neomezené možnosti. Díky intuitivní aplikaci pro iOS a Android můžete snadno vytvářet dočasné kódy pro vaše hosty nebo zaměstnance a sledovat jejich pohyb. Už žádné ztracené klíče ani nutnost být fyzicky přítomen při předávání klíčů. S PCB41 máte vše pod kontrolou přímo z vašeho telefonu.

Zámek PCB41 zakoupíte zde.

Při zadání kódu AHS40 vás vyjde jen na 109 eur.

Každý domov má svou vlastní osobnost a zaslouží si zabezpečení, které ji podtrhne. S chytrými zámky Welock si vytvoříš jedinečný systém, který dokonale splyne s tvým životním stylem. Ať už preferuješ minimalistický design nebo robustní vzhled, Welock nabízí širokou škálu modelů, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky.

Dnes nejčtenější

.