Zavřít reklamu

Společnost Belkin, která je již 40 let přední značkou spotřební elektroniky, představila novou kolekci produktů InvisiGlass pro ochranu displejů, která je vyrobena z certifikovaného recyklovaného skla. Produkty z kolekce InvisiGlass jsou nyní k dispozici i pro iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max.

Produkty Belkin InvisiGlass jsou nově vyrobeny ze skleněných materiálů certifikovaných podle normy Global Recycled Standard (GRS). Jsou důkladně testovány, aby byla zajištěna prvotřídní kvalita, odolnost, spolehlivost a průzračnost. To jsou vlastnosti, kterými je značka Belkin známa.

Díky technologii Ion Exchange (iontové výměny) jsou ochranné kryty InvisiGlass o 62 % odolnější, než ochranné kryty z tvrzeného skla, aniž by se zvyšovala tloušťka nebo hmotnost, a poskytují tak nejlepší ochranu ve své třídě při zachování přirozeného vzhledu displeje chráněného zařízení.

Do kolekce ScreenForce InvisiGlass patří:

  • InvisiGlass – nový kryt InvisiGlass je vylepšením původního materiálu InvisiGlass Ultra představeného v roce 2017. Nová verze je vylepšena recyklovaným sklem, přičemž je stále hladká na dotek a ultratenká, což zachovává citlivost dotykové obrazovky.
  • InvisiGlass Blue Light Filter – obsahuje špičkovou technologii redukce modrého světla od společnosti Eyesafe, která filtruje 60 % modrého světla. Kryt je navržen tak, aby podporoval pohodlí očí a zpříjemňoval čas strávený u obrazovky, ať už při práci, čtení nebo streamování.
  • InvisiGlass Privacy – navrženo s přidaným filtrem pro ochranu soukromí, který chrání e-maily, webové stránky, texty a fotografie před zvědavýma očima. Je ideálním řešením pro práci s citlivými dokumenty, online bankovnictví nebo prosté prohlížení webu či sociálních sítí.

Kryty displejů Belkin InvisiGlass se dodávají ve 100% recyklovaných obalech s použitím papíru certifikovaného organizací Forest Stewardship Council. Balení obsahuje čisticí hadřík, nálepku pro odstranění prachu, která zabraňuje vzniku vzduchových bublin, a patentovaný zásobník Easy Align pro bezchybné zarovnání a spolehlivou aplikaci.

 

Dnes nejčtenější

.